top of page

Termene si conditii de utilizare a site-ului www.aspro-advertising.ro


Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aspro-advertising.ro sunt aplicabile pentru toti utilizatorii. Accesul si utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor expuse in continuare. 

1. Informatii despre site
www.aspro-advertising.ro este site-ul oficial al Aspro Advertising SRL si este destinat asigurarii unei mai mari transparente si bunei intelegeri a activitatii companiei in legatura cu organizarea de evenimente in domeniul medico-sanitar sau trimiterea de emailuri in numele sau pentru alti parteneri ai Aspro Advertising SRL.
De asemenea, site-ul www.aspro-advertising.ro cuprinde informatii despre Aspro Advertising SRL si activitatea curenta a acesteia.
Site-ul web aspro-advertising.ro este proprietatea Aspro Advertising srl, cu sediul in Mun. Bucuresti, Sos. Alexandriei nr . 20, bl. L6 , sc. B, et. 10, ap. 78, Sector 5, e-mail: aspro@aspro-advertising.ro

2. Proprietatea intelectuala
Continutul si design-ul site-ului aspro-advertising.ro sunt proprietatea Aspro Advertising SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. in cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul nostru, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.
in cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.
Continutul site-ului se adreseaza utilizarii dumneavoastra personale, iar actiunile descrise mai jos sunt permise numai cu acordul scris al Aspro Advertising SRL:

  • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Aspro Advertising SRL asupra continutului;

  • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Aspro Advertising SRL

  • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului site-ului nostru in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail aspro@aspro-advertising.ro in conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul aspro-advertising.ro incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la aspro@aspro-advertising.ro in care sa semnalati aceste aspecte pentru a permite administratorilor site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

3. Modificari ale continutului site-ului si ale termenilor si conditiilor de utilizare
Aspro Advertising SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale continutului site-ului aspro-advertising.ro, fara o avertizare prealabila.

Aspro Advertising SRL poate modifica termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara a anunta acest lucru anterior, in continutul site-ului.
Va rugam sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Continuarea utilizarii site-ului dupa efectuarea acestor modificari presupune acceptarea in totalitate a acestor modificari.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati
Navigarea pe site-ul aspro-advertising.ro nu este conditionata de inregistrarea vizitatorului cu nume de utilizator si parola.


Informatiile din diversele sectiuni/pagini ale site-ului www.aspro-advertising.ro sunt actualizate permanent, continutul acestora avand caracter informativ.
Aspro Advertising SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita inexactitatii unor informatii publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca Aspro Advertising SRL sa fie absolvita de orice raspundere.
Informatiile oferite de Aspro Advertising SRL prin intermediul site-ului sunt exclusiv de natura generala, nu sunt in mod obligatoriu atotcuprinzatoare sau complete. in masura in care utilizatorii doresc informatii suplimentare despre cele afisate pe site pot contacta echipa Aspro Advertising SRL la adresa de  e-mail aspro@aspro-advertising.ro.
Informatiile de pe site-ul aspro-advertising.ro pot contine legaturi web spre alte site-uri detinute de Aspro Advertising SRL, dedicate organizarii exclusive a unor evenimente in domeniul medico-sanitar.
Aspro Advertising SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau, in mod exceptional, la intregul continut aspro-advertising.ro.

5.  Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing (telefon, email, adresa de corespondenta)
Aspro Advertising SRL (Aspro Advertising SRL) respecta legislatia romana in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta (GDPR) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Aspro Advertising SRL este operator de date cu caracter personal si este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0019918.

Derulam periodic campanii promoționale pentru colaboratorii/partenerii noștri și ne dorim să fii informat legat de acestea.
Dacă ți-ai oferit acordul, Aspro Advertising SRL poate prelucra datele cu caracter personal în scop de marketing direct, adică pentru a te ține la curent cu produsele sau serviciile noastre sau ale partenerilor noștri, inclusiv prin mijloace automate, prin creare de profiluri sau prin comunicarea datelor către prestatorii de servicii cu care am încheiat contracte de colaborare.


Aspro Advertising SRL prelucreaza date cu caracter personal precum: nume si prenume, localitate, e-mail, numar telefon, loc de munca, profesie, functie, in urmatoarele scopuri:
– promovare a produselor si serviciilor, marketing, publicitate, media, inclusiv pentru trimitere de newslettere din partea Aspro Advertising SRL sau a partenerilor nostri, care vor contine informatii din domeniul medico-sanitar si/sau invitatii la evenimente organizate de Aspro Advertising SRL.
– organizare de evenimente in domeniul medico-sanitar.
Aspro Advertising SRL prelucreaza si date personale avand functie de identificare (CNP) exclusiv in scopul transmiterii acestora impreuna cu alte date necesare, potrivit legii, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar de catre organizatiile profesionale abilitate in acest sens, ca urmare a participarii la evenimentele organizate de Aspro Advertising SRL. CNP-ul este prelucrat cu consimtamantul cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar cu mentiunea ca daca acestea nu doresc prelucrarea acestei date cu caracter personal nu le vor putea fi acordate creditele de educatie medicala continua.
Aspro Advertising SRL colecteaza date cu caracter personal:

  • direct, de la persoane fizice ce activeaza in medico-sanitar cu ocazia evenimentelor organizate de companie; codul numeric personal este colectat direct de la persoanele vizate, prin intermediul formularelor de inscriere la evenimentele organizate de Aspro Advertising SRL, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar;

  • indirect, din surse publice (de exemplu de pe site-ul Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, etc.), in masura in care sunt afisate pe aceste site-uri in scopul contactarii persoanelor vizate (medici, asistenti medicali, medici dentisti, etc.).

Datele colectate cu ocazia participarii la evenimentele organizate de Aspro Advertising SRL vor fi dezvaluite organizatiilor profesionale, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua/educatie farmaceutica continua, cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar.
Urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon vor permite Aspro Advertising SRL sa va tina la curent cu activitatea companiei si sa va invite la evenimentele organizate de aceasta.
Va aducem la cunostinta ca aveti dreptul la opozitie fata de acest tip de prelucrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opozitie pe care o puteti manifesta expres astfel: trimitand un e-mail catre aspro@aspro-advertising.ro, in scris la adresa Sos. Alexandriei nr . 20, bl. L6 , sc. B, et. 10,ap. 78, Sector 5, Bucuresti sau pe mail la adresa aspro@aspro-advertising.ro cu subiectul dezabonare.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in strainatate.
Confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal
Aspro Advertising SRL in calitate de operator de date cu caracter personal respecta si garanteaza confidentialitatea si securitatea informatiilor colectate.
Aspro Advertising SRL isi asuma obligatia de a aplica masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva: distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

6. Mesaje comerciale nesolicitate
Aspro Advertising SRL nu promoveaza SPAM-ul.
Pentru a va putea oferi informatii despre evenimentele organizate ori pentru a va transmite invitatii la acestea, compania Aspro Advertising SRL va poate contacta si prin e-mail, ocazie cu care va va oferi posibilitatea abonarii la newsletter-ul companiei. 
Aspro Advertising SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare newesletter trimis, cat si prin trimiterea unui e-mail la aspro@aspro-advertising.ro.  
De asemenea, puteti opta pentru transmiterea unei solicitari in vederea stergerii adresei dumneavoastra de e-mail din baza noastra de date.
Pentru orice probleme, inclusiv de natura tehnica, legate de mesaje trimise de Aspro Advertising SRL, va rugam sa trimiteti un e-mail la aspro@aspro-advertising.ro in vederea solutionarii acestora.

bottom of page